SR DAM je porodična firma koja na tržištu Srbije posluje od 1996 godine. Pretežna delatnost firme je projektovanje, izrada, remont i opremanje rečnih plovila. Od svog osnivanja, uspešno smo porinuli oko 20 sportsko rekreativnih čamaca, katamarana, pontona i splavova. Najbolja referenca su zadovoljni kupci koji plove Tisom, Begejom, Savom, Dunavom…

 Sedište firme, kao i radionica, nalaze se u Zrenjaninu na magistralnom putu za Temišvar. Radionica je opremljena najsavremenijim alatima renomiranih svetskih proizvođača (Lincoln Electric, Cebora, Bosh, Yale), portalnim i mosnim kranom, strugom kao i svim potrebnim ručnim alatom a sve sa ciljem da uspešno odgovorimo na kompleksne zahteve savremenog kupca. Zapošljavamo mašinske inžinjere, atestirane varioce, vrsne bravare, električare, stolare i farbare.

Iako skromno, srpsko tržište, omogućilo nam je da se postepeno razvijamo. Unapredjujući znanja I tehnološke postupke pokušavmo da ljubiteljima prirode u Srbiji omogućimo ugodnu I bezbednu plovidbu.

Želimo Vam prijatane trnenutke uz našu web prezentaciju  kao I  puno lepih dana na vodi.

S poštovanjem,

SR DAM
dipl.ing. Dušan Damjanović, General menager

?